ساختار:
- این خانواده سنگ از معروفترین دسته سنگ های ساختمانی است که حاصل تغییر شکل مواد مذاب آتشفشانی در دو دسته سنگ های آذرین درونی و سنگ های آذرین بیرونی قرار دارد.
مزیت:
- سنگ گرانیت ساختمان از دوام و طول عمر مطلوبی بهرهمند است و در برابر بارش برف، باران، حرارت و تابش اشعه فرابنفش خورشید، مقاوم بوده و این امکان را فراهم مینماید تا در نمای داخلی و خارجی ساختمانها مورد استفاده قرار گیرد.
کاربرد:
- سنگ های گرانیت در برابر ضربات وارده، خوردگی، یخبندان، نفوذ و حرارت بالا بسیار مقاوم هستند. این فرآورده نسبت به آب نفوذناپذیر است و در برابر تغییرات جوی و بارش بارانهای اسیدی و همچنین در برخورد با مواد شیمیایی مقاومند، از درجه سختی بسیار بالا و مقاومت مطلوبی در برابر ساییدگی، خوردگی و حرارت برخوردار است.
- از ویژگی های بارز این سنگ، سختی بالا و تنوع زیاد رنگ از جمله سفید، هلوئی، پرتقالی خاکستری، مشکی و … می باشد.
- فراوری های مختلف سنگ گرانیت متناسب با نوع کاربرد آن ها در محیط هایی که به عنوان سنگفرش، سنگ راه پله، سنگ فضای داخلی و بیرونی ساختمان، پارکینگ های مراکز مسکونی، پروژه های مراکز تجاری به عنوان دیواره و کفپوش در معابر پر تردد، پیشخوان آشپزخانه، پله، کفپوش، مجسمه و تزیینات سنگی و یا به عنوان سنگ کابینت انجام می گیرد.
انواع سنگ گرانیت:
نطنز سفید – نطنز مشکی – نهبندان – تایباد – مروارید – کوجین – مراغه – قرمز یزد – سبز بیرجند – کاهویی – زاهدان – شقایق – مشکی سرکان – مشکی تویسرکان – مشکی چایان – بلک چری – خرمدره – بروجرد