ساختار:
- تغییر ساختار و دگرگونی آهک منجر به وجود آمدن سنگ مرمر می شود.
- مرمر خالص به رنگ سفید می باشد.
مزیت:
- این سنگ بنا بر میزان املاح موجود در خود دارای تنوع رنگی بالایی می باشد که رنگ های سبز، سرخ، صورتی، قهوه ای، زرد، خاکستری و سیاه از جمله رنگ های آن است.
- وجود تنوع بسیار در رنگبندی این فرآورده فوقالعاده، موجب گردیده است تا فضایی دلچسب و زیبا با تداعی طبیعت، ایجاد نموده و احساس آرامش را به بیننده تزریق نماید.
- استحکام و دوام آن نیز انکارناپذیر است که علاوه بر تجلی هنر و زیبایی در نمای ساختمانها، موجب استقامت و افزایش عمر مفید آن نیز میشود.
کاربرد:
- به دلیل قابلیت صیقل پذیری در حد آینه و جذابیت رگه های موجدار سطح خود که به صورت رگه های راه راه، موجدار و خالدار نمایان می باشد، جهت استفاده به عنوان سنگ تزئینی با خاصیت بک لایت بودن و قدرت عبور نور، در داخل ساختمان ها، پروژه های ساختمان های لوکس و لاکچری در لابی های مجلل، کانترها، پیشخوان و مجسمه سازی مورد توجه طراحان و معماران ساختمانی می باشد.
- سنگهای مرمر مورد استفاده در نمای ساختمان، به سبب زیبایی منحصر به فرد و برخورداری از درجه سختی مناسب، مقاومت بسیار در برابر رطوبت و ساییدگی، صیقلپذیری بالا، عدم جذب گرد و غبار، عدم جذب گرما، پاکسازی آسان، درخشندگی و بازتاب نور، در بین مهندسین این حرفه جایگاه ویژه و ارزشمندی به خود اختصاص داده است ولی بخاطر خواص آن بهتر است در نمای داخلی ساختمان مورد استفاده قرار گیرد.
- از موارد استفاده سنگ مرمر می توان به نمای ساختمانها، سنگفرش و کفپوش، پیشخوان آشپزخانه، پله، حمام و سرویس بهداشتی، ساخت مجسمه و مصنوعات سنگی اشاره کرد. سنگ مرمر قابلیت ساب و صیقلدهی فوقالعادهای دارد. این سنگ خارقالعاده قابلیت گذردهی نور را داشته و در برخورد با نور، درخشش بینظیری در آن ایجاد میشود همچنین برای سینک روشویی، ظرفشویی، کانتر آشپزخانه، کف سالن نیز مورد استفاده قرار می گیرد. سنگهای مرمر سطح سردی داشته و در مناطق گرمسیر و یا شلوغ همانند زیارتگاهها، کارایی خوبی از خود نشان میدهند.

انواع سنگ مرمر:
سفید حرم – پرتغالی – آبی – هرات – صورتی – سبز – نباتی – پروانه ای
مرمر






